Apotheek Buitenhove

Apotheek Buitenhove biedt verregaande service en persoonlijk advies.

Apotheek Buitenhove

Uw behandeling met geneesmiddelen is onze allereerste zorg. U mag van ons een service verwachten die vele stappen verder gaat dan u vermoedelijk gewend was. Als u een recept in de apotheek aanbiedt, krijgt u de medicijnen doorgaans direct mee. De dokter (of uzelf) kan ons ook per fax, e-mail of beveiligd netwerk een recept doorzenden. Dan staan uw medicijnen in de apotheek voor u klaar of u krijgt het (kosteloos) thuis bezorgd. Ook is er een uitgebreid assortiment zelfzorgmiddelen, medische hulpmiddelen, persoonlijk advies in onze spreekkamer, medicatierollen en Topservice, een bijzondere extra zorg voor uw herhalingsrecepten. Bovendien stemmen we uw medicatie nauw af met de andere zorgverleners in het gebouw. Meer weten? Lees de folder, de website of kom langs in de apotheek.

J.H. Knoopstraat 6, 8933 GS Leeuwarden
T: 058 – 30 30 410
F: 058 – 30 30 132
E: info@apotheekbuitenhove.nl

www.apotheekbuitenhove.nl 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 18.00 uur. Buiten deze uren kunt u voor spoedeisende gevallen terecht bij de Poliklinische Apotheek Leeuwarden in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL), Henri Dunantweg 2 (Tel.: 058 – 286 13 13).

Uw verzekering

De apotheek declareert uw kosten bij alle zorgverzekeraars. Sommige zorgverzekeraars vergoeden niet alle medicijnen of niet alles volledig. Wij zoeken (in overleg met u) een oplossing die zo goed mogelijk binnen uw polis past. Soms is bijbetaling niet te vermijden. Neem daarom altijd geld of uw pinpas mee.