Apotheek Buitenhove

Apotheek Buitenhove biedt verregaande service en persoonlijk advies.

Service

Service Apotheek

We zijn lid van een landelijke groep van meer dan 375 onafhankelijke en zelfstandige apotheken. We zijn géén eigendom van een groothandel of fabrikant van geneesmiddelen. U staat in onze dienstverlening centraal. Vandaar dat wij een Service Apotheek zijn en daar mag u ons op aanspreken!

Advies, ook in onze spreekkamer

Als u voor het eerst een nieuw geneesmiddel gaat gebruiken, willen wij u daar graag zorgvuldig over informeren. Wat het middel met u doet, hoe u het moet gebruiken, wat als u het vergeet etc. Dat kost dan een paar minuten extra.

We hebben zitplaatsen bij de balie met een privacyscherm. Soms is meer privacy wenselijk. Daarvoor hebben we een aparte spreekkamer. Zo kunt u uw vragen in alle privacy stellen.

Bezorgservice

Wij bezorgen medicijnen of medische hulpmiddelen de volgende werkdag kosteloos bij u thuis. Ook gemakkelijk als u recepten van uw specialist in het ziekenhuis krijgt voorgeschreven. Die kan het recept elektronisch naar ons doorsturen. De medicijnen komen daarna vanzelf bij u thuis, in dringende gevallen nog dezelfde dag!

Topservice

Op onze website kunt u de herhaalrecepten bij ons opvragen, die uw dokter heeft toegekend. Ze staan dan automatisch voor u klaar. Maar onze Topservice maakt het u nóg gemakkelijker. De apotheek kan automatisch elke maand of elke drie maanden al uw medicatie voor u klaar zetten, vóórdat het bij u op is. U krijgt een seintje als het klaar staat of u krijgt het thuisbezorgd. Zo zit u nooit onverwachts zonder uw medicatie.

Het enige waar u bij Topservice zelf op hoeft te letten, is dat u de apotheek informeert als er tussentijds iets in uw medicijngebruik verandert. Lijkt deze automatische Topservice u wat? Maak dan een afspraak met de apotheker.

Servicepunt in de vrijheidswijk

U kunt uw medicijnen ook bij ons Servicepunt in Drogisterij Bovita aan Canadezenlaan 65 ophalen. (Bovita is ook geopend op koopavond en zaterdag).

Recepten die wij vóór 12.00 uur ontvangen, staan de volgende werkdag bij Bovita voor u klaar, als u ons aangeeft dat u ze daar wilt ophalen.

Retourservice voor oude medicijnen

Heeft u medicijnen in huis die niet meer gebruikt worden? Lever ze bij ons in, dan zorgen wij er gratis voor dat ze op de juiste manier en milieuveilig worden opgeruimd. Voor retour brengen van gebruikte spuiten en naalden hebben we (prikveilige) containers. Als wij u de naalden leveren, dan zijn die containers voor u gratis.