Fysiofriso

Last van spieren of gewrichten? Klachten bij sporten, werk of hobby? Voor jong en oud staat het Fysiofrisoteam met raad en daad voor u klaar.

Fysiofriso

Op dit moment is er wereldwijd een toename van het aantal infecties met het COVID-19 (Corona virus). Als u denkt dat u geïnfecteerd zou kunnen zijn met het COVID-19. Bij verkoudheid, keelpijn, koorts, benauwdheid, dan verzoeken wij u NIET naar de praktijken te komen, maar ons te bellen voor instructies of de websites van de praktijken te raadplegen. De praktijk is wel open! Bedankt!

Fysiofriso is een fysiotherapiepraktijk met persoonlijke aandacht voor iedere patiënt. Wij bieden professionele begeleiding op maat. Dit is mogelijk doordat we meerdere specialisaties in huis hebben (zie hiervoor tabblad ‘specialisaties’).

Door deze verscheidenheid kunnen we de optimale behandeling bieden bij de meeste klachten van het houdings- en bewegingsapparaat.

Doorgaans zijn de behandelingen één op één in de behandelruimten die daarvoor zijn ingericht, maar we beschikken ook over een ruime en doelmatig ingerichte oefenruimte waar in kleine groepen behandeld en getraind kan worden.

Bekijk de praktijkfolder.

SONY DSC