Apotheek Buitenhove

Apotheek Buitenhove biedt verregaande service en persoonlijk advies.

Apotheek Buitenhove

Uw behandeling met geneesmiddelen is onze allereerste zorg. U mag van ons een service verwachten die vele stappen verder gaat dan alleen uw medicatie afleveren. Als u een recept in de apotheek aanbiedt, kunt u de medicatie, indien we deze medicatie niet hoeven te bestellen, direct mee krijgen. Soms kan het zijn dat we u vragen op een later moment de medicijnen op te halen. Dit doen we altijd in overleg met u. Naast de mogelijkheid om medicatie af te halen in de apotheek hebben we ook een bezorgservice en hebben we diverse servicepunten om medicijnen af te halen.

Ook is er een uitgebreid assortiment zelfzorgmiddelen, medische hulpmiddelen, persoonlijk advies in onze spreekkamer, medicatierollen en Topservice, een bijzondere extra zorg voor uw herhalingsrecepten. Bovendien stemmen we uw medicatie nauw af met de andere zorgverleners in het gebouw. Meer weten? Lees de folder, de website of kom langs in de apotheek.

J.H. Knoopstraat 6, 8933 GS Leeuwarden
T: 058 – 30 30 410
F: 058 – 30 30 132
E: info@apotheekbuitenhove.nl

www.apotheekbuitenhove.nl 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.30 uur. Buiten deze uren kunt u voor spoedeisende gevallen terecht bij de Poliklinische Apotheek Leeuwarden in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL), Henri Dunantweg 2 (Tel.: 058 – 286 13 13).

Uw verzekering

De apotheek declareert uw kosten bij alle zorgverzekeraars. Sommige zorgverzekeraars vergoeden niet alle medicijnen of niet alles volledig. Wij zoeken (in overleg met u) een oplossing die zo goed mogelijk binnen uw polis past. Helaas is bijbetaling soms niet te vermijden.