Huisartsenpraktijk Kolthoff

Sinds 1 januari 2014 heeft dokter Kolthoff een huisartsenpraktijk gestart in Medisch Centrum Buitenhove. J.H. Knoopstraat 6b 8933 GS Leeuwarden …

Assistente (spreekuur)

Spreekuur assistente
U kunt niet alleen terecht bij de assistente voor het laboratoriumuitslagen of vragen over uw medicatie, maar ook voor medische handelingen. Denk bijvoorbeeld aan urineonderzoek, het geven van injecties, het maken van uitstrijkjes (BVO) etc. Het is belangrijk dat u van tevoren laat weten dat u komt.

Bloeddrukspreekuur
Op donderdagmiddag heeft de assistente (op afspraak) een eigen bloeddrukspreekuur.

Urinecontrole
Als u een blaasontsteking vermoedt kunt u uw urine door de assistente laten onderzoeken. U kunt de midstroom van de eerste ochtendurine in een schoon potje opvangen en dit voor 10:00 uur naar de praktijk brengen. Zet de urine in de koelkast als u deze pas later op de dag kunt brengen.

Oren laten uitspuiten
Wilt u uw oren laten uitspuiten? Dan vragen we u om eerst drie dagen met olie te druppelen. Het oorsmeer wordt daar zachter van en dat vergemakkelijkt het uitspuiten.

Wratje aanstippen?
Wilt u een wratje laten aanstippen?
De assistente heeft een ‘aanstipspreekuur’ waar ze met stikstof wratjes aanstipt. Vraagt u gerust (via website vragenformulier of via de telefoon) om een afspraak hiervoor.