Libra dieetadvisering

Het beste dieet is geen dieet. Een dieet lukt alleen als het bij uw eetgewoonten past, zodat het lijkt alsof u geen dieet volgt! Libra helpt u hier graag bij.

Libra dieetadvisering

Libra staat voor het vinden van een balans tussen voeding, beweging en leefstijl. De persoon achter Libra is Irene van der Vuurst. Zij staat voor ruim 24 jaar ervaring als diëtist! Elke diëtist heeft een vierjarige HBO-studie afgerond en de titel diëtist is beschermd.

Een diëtist stelt op verwijzing van een behandelend (huis)arts een dieetadvies samen. Bovendien geeft zij naast een dieetadvies ook begeleiding en ondersteuning. U kunt ook zonder verwijzing bij ons terecht.

U denkt bij een diëtist waarschijnlijk aan afvallen. Hier kan Libra u inderdaad bij ondersteunen. Maar ook als u juist wilt aankomen, gezonder wilt gaan eten, darmklachten wilt verminderen of diabetes, een te hoge bloeddruk en/of een te hoog cholesterolgehalte heeft, kunt u bij Libra terecht. Een gezonde voeding draagt bij aan het voorkomen van lichamelijke en psychische klachten.

Als u al eens eerder een dieet gevolgd heeft, weet u vast hoe moeilijk het is om het vol te houden. Een goed dieet sluit zoveel mogelijk aan op uw gebruikelijke voedingspatroon. Het gaat er immers om dat u het dieet jarenlang volhoudt in plaats van enkele weken. Dit zal u alleen lukken als u het dieet eigen maakt, zodat het lijkt alsof u geen dieet volgt! Libra helpt u hier graag bij. De diëtist van Libra is allround. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen over diëten en voeding. Ook voor een koolhydraatbeperkt dieet kunt u haar raadplegen.

logovlak