Voorleeshulp

Heeft u moeite met lezen? Dan kunt u deze website laten voorlezen met de voorleeshulp. Hiervoor kunt u de BrowseAloud voorleeshulp-software downloaden.

Website laten voorlezen

Wanneer u dan met de cursor over de tekst beweegt, wordt deze voorgelezen. De voorgelezen tekst wordt tevens woord voor woord met een aparte kleur getoond. De tekst kan ook worden vergroot en worden meegelezen in een apart venster. De BrowseAloud voorleeshulp maakt het begrijpen van de informatie op onze website makkelijker.

Hoe u BrowseAloud gebruikt

Om gebruik te kunnen maken van de BrowseAloud voorleeshulp downloadt u eenmalig een klein programma op uw computer. Via de link naar de downloadpagina wordt u naar een andere website geleid. Hier wordt ook uitleg gegeven over hoe deze voorleeshulp werkt. U hoeft BrowseAloud maar één keer te downloaden en het werkt dan op alle sites die de BrowseAloud voorleeshulp aanbieden. Na de download kunt u als u dat wenst uw persoonlijke instellingen van de voorleeshulp zelf wijzigen door rechtsonder in de taakbalk van uw computer te klikken op het BrowseAloud icoontje.

Bekijk alle mogelijkheden

In de handleiding wordt alles stap voor stap uitgelegd. Meer informatie over BrowseAloud vindt u op de website.