Aanpak patiënten met chronische pijn

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer een op de vijf Nederlanders lijdt aan chronische pijn. Dit is pijn waarvoor geen duidelijke lichamelijk beschadiging als oorzaak kan worden aangewezen en die minimaal drie maanden bestaat. Denk hier aan fibromyalgie, prikkelbare darm syndroom, nekklachten, rugklachten en hoofdpijn. Chronische pijn is een van grootste en duurste problemen binnen de gezondheidszorg, maar is vooral voor patiënten zelf een zeer vervelende aandoening. Nauwe samenwerking tussen behandelaars en vroege interventie is hierbij van belang. Meer weten? Klik hier.

Binnen medisch centrum Buitenhove heeft zich een team gevormd die zich bezig houdt met een individuele totaalaanpak van patiënten met chronische pijn.
Dit team bestaat uit een huisarts(en), psycholoog en (psychosomatisch) fysiotherapeut die werkzaam zijn in medisch centrum Buitenhove.

Denkt u in aanmerking te komen voor deze totaalaanpak, meld dit dan bij uw huisarts. Klik voor meer informatie hier.

Medisch centrum Buitenhove, voor wie gezond wil blijven en worden!

logotranscare-2