Een SOA-test doen en anoniem blijven?

SOA’s zijn niet altijd gemakkelijke praat voor mensen, en online testen zijn lang niet altijd even betrouwbaar. Als je denkt dat je misschien een SOA hebt opgelopen, vraag je je wellicht af: hoe gaat een SOA-test in z’n werk? Een begrijpelijke vraag, vooral als je nog nooit met een SOA-test te maken hebt gehad.

IZORE heeft een website opgezet, bestel gemakkelijk online volledig anoniem een betrouwbare SOA-test. Handig toch?
De uitslag krijg je zelf thuisgestuurd, en hiermee kun je via de huisarts medicijnen bij de apotheek ophalen.

Een initiatief van IZORE, het laboratorium voor infectieziekten in Friesland (gevestigd in Leeuwarden), wat de huisartsen van medisch centrum Buitenhove ondersteunen. Kies voor zekerheid en je gezondheid.

Zie voor meer informatie op: www.soatestdoen.nl

Medisch centrum Buitenhove, voor wie gezond wil blijven en worden!

blog-heeft-weigeren-gratis-soa-test-ggd-effect-op