Wijzigingen

Sinds enkele weken heeft huisartsenpraktijk Douma haar intrede gedaan in medisch centrum Buitenhove. Deze praktijk wordt tijdelijk waargenomen door huisartsen. Hierdoor kunnen de huisartsen inmedisch centrum Buitenhove elkaar tijdens vervanging makkelijker waarnemen en hoeven patienten niet naar een andere praktijklocatie. Ook zijn de lijnen korter en kan er meer samenwerking plaatsvinden.

Door de komst van praktijk Douma zijn enkele praktijken elders in het gebouw gehuisvest. Logopediepraktijk Buitenhove heeft plaats gemaakt en houdt nu praktijk op de tweede etage. Huidpraktijk de Bruyn heeft het medisch centrum helaas verlaten, maar houdt desalniettemin nog altijd praktijk op de hoofdvestiging in Hardegarijp. Voetencentrum Wender heeft nu spreekuur in de gang van de fysiotherapie op de eerste etage.

Als disciplines met elkaar doen we er alles aan om u zo vlot mogelijk (opnieuw) wegwijs binnen ons centrum te maken. Binnenkort zult u dit ook aan de bewegwijzeringborden merken

Medisch centrum Buitenhove, voor wie gezond wil worden en blijven!