Apotheek Buitenhove

Apotheek Buitenhove biedt verregaande service en persoonlijk advies.

Service

Service Apotheek

We zijn lid van een landelijke groep van meer dan 475 onafhankelijke en zelfstandige apotheken. We zijn géén eigendom van een groothandel of fabrikant van geneesmiddelen. U staat in onze dienstverlening centraal. Vandaar dat wij een Service Apotheek zijn en daar mag u ons op aanspreken.

Advies, ook in onze spreekkamer

Als u voor het eerst een nieuw geneesmiddel gaat gebruiken, willen wij u daar graag zorgvuldig over informeren. Wat het middel met u doet, hoe u het moet gebruiken, wat als u het vergeet etc. Dat kost een paar minuten extra.

We hebben zitplaatsen bij de balie met een privacyscherm. Soms is meer privacy wenselijk. Daarvoor hebben we een aparte spreekkamer. Zo kunt u uw vragen in alle privacy stellen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, geef het gerust aan bij de collega die u helpt.

Bezorgservice

Wij bezorgen medicijnen of medische hulpmiddelen de volgende werkdag kosteloos bij u thuis. Indien het om een spoedlevering gaat, laat het ons weten dan bezorgen we het nog dezelfde dag!

Topservice

Op onze website of via de Service Apotheek-app kunt u de herhaalrecepten bij ons opvragen, die uw (huis)arts heeft toegekend. Maar onze Topservice maakt het u nóg gemakkelijker. De apotheek kan automatisch elke maand of elke drie maanden al uw medicatie voor u klaar zetten, vóórdat het bij u op is. U krijgt een e-mail als het klaar staat of u krijgt het thuisbezorgd. Zo zit u nooit onverwachts zonder uw medicatie.

Het enige waar u bij Topservice zelf op hoeft te letten, is dat u de apotheek informeert als er tussentijds iets in uw medicijngebruik verandert. Lijkt deze automatische Topservice u wat? Laat het aan ons weten.

Servicepunten

U kunt uw medicijnen ook bij één van onze servicepunten ophalen.

We hebben diverse mogelijkheden om buiten deze openingstijden medicatie op te halen:
– Er is een servilocker bij apotheek Boiten aan het Cambuurplein.
– Er is een servilocker bij apotheek Kouwenhoven (Spanjaardslaan).
– Er is een servilocker bij de Jumbo in de Vrijheidswijk.
– We hebben een afgiftepunt bij de servicebalie van de Jumbo Zuiderburen (Els Boek),
– We hebben een afgiftepunt bij de servicebalie van de Superrr te Wirdum.
– We hebben een afgiftepunt bij de servicebalie van de Poiesz te Mantgum.

Daarnaast hebben we een servicepunt/afgiftepunt in

– Wytgaard (it kleaster), medicatie afhalen van 13.00 tot 17.00 uur.
– Westeinde, geopend van 16.00 tot 17.30 uur
– Techum (Techumerpleats), geopend van 16.00 tot 17.00 uur.

Indien u van één van deze mogelijkheden gebruik wilt maken, laat het ons weten via info@apotheekbuitenhove.nl

Retourservice voor oude medicijnen

Heeft u medicijnen in huis die niet meer gebruikt worden? Lever ze bij ons in, dan zorgen wij er gratis voor dat ze op de juiste manier en milieuveilig worden opgeruimd. Voor retour brengen van gebruikte spuiten en naalden hebben we (prikveilige) containers. Als wij u de naalden leveren, dan zijn die containers voor u gratis.